Полски депутати изразиха съмнения относно изявлението на руския президент Владимир

...
Полски депутати изразиха съмнения относно изявлението на руския президент Владимир
Коментари Харесай

Полски политик: Путин е лъжец, убиец и международен терорист

Полски депутати показаха подозрения по отношение на изказването на съветския президент Владимир Путин, в което той изключи нахлуване против страните членки на НАТО Полша и Латвия. Путин съобщи това по време на изявлението си за американския публицист Тъкър Карлсън.

Председателят на долната камара на полския парламент Шимон Холовня предизвести през днешния ден хората да не имат вяра и да се успокояват с уверенията, дадени от Путин, който съобщи в изявлението, че Москва би изпратила съветски войски в Полша единствено при положение, че Варшава нападне Русия.

Холовня назова Карлсън " потребен глупак " на съветската агитация.

" Дадохме естрада на измамник, палач и интернационален терорист ", добави полският политик за публикуването нощес изявление.

Запитан дали може да си показа сюжет, при който би изпратил съветски войски в Полша, страна членка на НАТО. Путин отговори: " Само в един случай, в случай че Полша нападне Русия. Защо? Защото ние нямаме никакъв интерес в Полша, Латвия или където и да било другаде. Защо бихме го създали? Просто нямаме никакъв интерес. "

Москва няма териториални искания към тези страни, акцентира Путин.

Интервюто бе обещано в Москва във вторник и е излъчено в уеб страницата на журналиста на адрес tuckercarlson.com.

На фона на вилнеещата война в Украйна Путин е станал смъртоносна опасност за Полша, Европа и свободата, сподели Холовня.

" Трябва да спрем тази опасност непременно ", добави той.

Полската войска се приготвя за няколко сюжета, сподели полският вицепремиер и министър на националната защита Владислав Кошиняк-Камиш.

" Нищо не може да притъпи нашата зоркост и сходни изказвания сигурно няма да го създадат, тъй като не са правдоподобни ", сподели министърът за изявлението на Путин.

Руски медии обсипаха с похвали президента Путин след изявлението, което той даде на десния американски ефирен водещ Тъкър Карлсън.

Много публикации, изключително в държавните и прокремълските медии, се концентрират върху евентуалния отзив от 127-минутното видео с диалога сред журналиста и съветския президент, което беше излъчено нощес (американско време), отбелязва организацията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР