Полската фирма Wojskowe Zakłady Lotnicze Nr2 S.A. ще ремонтира шест

...
Полската фирма Wojskowe Zakłady Lotnicze Nr2 S.A. ще ремонтира шест
Коментари Харесай

Полска фирма ще ремонтира двигатели за нашите МиГ-29

Полската компания Wojskowe Zakłady Lotnicze Nr2 S.A. ще ремонтира шест мотора на българските изтребители МиГ-29. Класираният преди всичко българските военноремонтни фабрики в „ ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ “ ЕАД отхвърлиха да подпишат контракт, демонстрира информация на Българска телеграфна агенция в Регистъра за публични поръчки.

Миналия месец стана ясно, че „ ТЕРЕМ – ХОЛДИНГ “ ЕАД е спечелил публичната поръчка.

Цената, препоръчана от полската компания за този ремонт, е 9 552 000,00 евро (18 682 088,16 лева) без мито и Данък добавена стойност. Тя е за осъществяване на основен/капитално-възстановителен ремонт на шест броя мотори.

От Министерството на защитата оповестиха социална поръчка за ремонт на шест мотора за самолети МиГ-29 през април. Предметът ѝ включва осъществяване на основен/капитално-възстановителен ремонт на шест мотора за МиГ-29 за възобновяване на техния междуремонтен запас и междуремонтен период на работа. Срокът за осъществяване на ремонтните действия на всеки един мотор не би трябвало да бъде по-голям от девет месеца.

Ведомството приключи процедурата за възлагане на социална поръчка за доставка на шест ремонтирани мотора за МиГ-29 по-рано тази седмица, написа „ 24 часа “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР