Полска туристка е паднала от автобус в курортния комплекс Слънчев

...
Полска туристка е паднала от автобус в курортния комплекс Слънчев
Коментари Харесай

18-годишна се изсипа от автобус с отворени врати на Слънчев бряг

Полска туристка е паднала от рейс в курортния комплекс " Слънчев бряг ", движел се с отворени порти, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас, съобщи БТВ

Инцидентът е станал в събота вечерта. Автобусът e със софийска регистрация и е бил ръководен от 39-годишен водач от Несебър.

Автобусът се е движил с отворени странични порти в ремонтиращ се пътен сектор, като по време на придвижване от него е паднала 18-годишната полска гражданка, отседнала в Несебър. Тя е с фрактура, за живота ѝ няма заплаха.

Преди дни български екскурзиант пострада, откакто падна от атракционен електрически джип на пътя Свети Влас - Слънчев бряг. 

На мястото има екип на полицията и „ Спешна помощ “

Миналата година електрически джип, нает от туристи, се блъсна в павилион за царевица на основната алея в " Слънчев бряг ". Тогава пострада продавачката в павилиона. Тя бе залята с вряла вода от котел, преобърнал се върху нея при удара на возилото. Жената беше призната в болница с 35 % изгаряния.

А на 1 юли тази година туристка пострада при рухване от увеселително влакче в лунапарк в „ Слънчев бряг “.

42-годишната украинка падна по време на придвижване от към 7 метра височина. Тя е настанена в реанимация, в тежко положение, с голям брой фрактури.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР