Полска туристка бе изнасилена в италианския курорт Римини. Както БЛИЦ

...
Полска туристка бе изнасилена в италианския курорт Римини. Както БЛИЦ
Коментари Харесай

Зловещо: Плажът в Римини, където тъмнокожи изнасилиха групово полякиня и травестит, а после захвърлиха телата им, се оказа прокълнат!

Полска туристка бе изнасилена в италианския курорт Римини. Както БЛИЦ писа, тя е била дружно с приятеля си, когато двойката е нападната от група от четирима мургави мъже на плажа.

Нападателите пребили свиреп 26-годишния поляк, ограбили го, а той изпаднал в безсъзнание. После изнасилили беззащитното момиче и ги изоставили на плажа. Девойката съумяла да се добере до близка улица и там му помогнала продажница.

На същия плаж предходната година е била изнасилена 17-годишна госпожица, оповестява " Дейли Мейл " Тя споделя, че 19-годишен юноша я предиздвикал да гледат звездите, след което я нападнал.

Други изнасилвания е имало преди 3 години. През август 2015 други две дами настояват, че били изнасилени на плажа. Трета жена декларирала, че се пробвали да й посегнат, само че е съумяла да избяга.

По данни на полицията насилниците се намирали под влияние на алкохол и опиати. Освен това те считат, че групичката е била забъркана в изнасилването на перуански травестит. Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР