Полска медия съобщи днес, че военен обект е паднал на

...
Полска медия съобщи днес, че военен обект е паднал на
Коментари Харесай

Полска медия съобщи за паднал военен обект в северната част на страната. Властта отрече

Полска медия заяви през днешния ден, че боен обект е паднал на територията на Полша, само че след инспекция от страна на военните бе открито, че става дума за паднал в поле в североизточната част на страната метеорологичен балон, съобщи Ройтерс, като се базира на полицията в близкия град Острода. По този метод беше опровергана новината на локалния таблоид „ Факт “, че през днешния ден в региона е паднал боен обект.

„ Потвърждавам, че тази заран получихме сигнал за паднал обект в полетата край град Милаково и в този момент можем да удостовери, че това е било метеорологичен балон. Фокусирали сме се да осигурим сигурността на място до идването на армията и сега се опитваме да изясним произхода на обекта и за какво е открит в региона “, съобщи представител на полицията, съобщи Българска телеграфна агенция.

Полша е нащрек за отклонили се ракети от войната в Украйна. През ноември 2022 година отклонила се от курса си украинска ракета удари полското село Пшеводув в южната част на страната, при което починаха двама души и това ускори опасенията, че войната в Украйна " може да пресече границите " на страната.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР