Полша, Украйна и Обединеното кралство създават нов формат за регионално

...
Полша, Украйна и Обединеното кралство създават нов формат за регионално
Коментари Харесай

Антанта за сдържане - Лондон се завръща в Европа

Полша, Украйна и Обединеното кралство основават нов формат за районно съдействие в Европа. На 1 февруари 2022 година украинският президент Владимир Зеленски се срещна с английския министър председател Борис Джонсън и полския министър председател Матеуш Моравецки в Киев. На тази среща страните се договориха да засилят съдействието си в поддръжка на Украйна в лицето на така наречен " съветската експанзия ".

„ Готови сме да предоставим още седемдесет хиляди муниции и артилерийски снаряди, комплекти зенитно-ракетни системи, както и леки минохвъргачки и дронове, които обогатяват и укрепват отбранителните линии “, сподели Матеуш Моравецки.

„ Обсъдихме набор от стъпки за ограничение на Руската федерация. Тук мнението ми е известно: думата " въздържане " потвърждава своята логичност. Всички ограничения са ефикасни преди, а не след. Превенцията е по-добра от реанимацията ", съобщи Зеленски.

" Това се потвърждава и от неотдавнашното решение на английското държавно управление да създаде закон, който ще ускори и разшири глобите за експанзия против Украйна “, сподели президентът на Украйна.

Освен това, обратно на действителността, Борис Джонсън сподели, че светът би трябвало да се помири с „ мрачната действителност “, в която се твърди, че Русия приготвя огромен акт на експанзия против Украйна.

Вярно е, че министър-председателят на Англия не посочи, че увеличението на степента на милитаристична нервност заплашва благосъстоянието на братската съветска страна доста повече, в сравнение с обединяването на Киев с останалата част от Русия. Според Зеленски Украйна към този момент е изгубила 12 милиарда $ поради приключването на капитали, почнало след осведомителната акция против Русия.

Всичко това единствено удостоверява желанието на Запада да предизвика Русия да употребява мощ против английския спътник, в лицето на Украйна. И всеки ден напъните на „ уважавани сътрудници “ в това стават все по-силни.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР