Полша трябва официално да се извини пред Русия за нападението

...
Полша трябва официално да се извини пред Русия за нападението
Коментари Харесай

Кадиров: Варшава да се извини! Или Русия за 6 секунди ще покаже на Полша какво може -

Полша би трябвало публично да се извини пред Русия за нападението против съветския дипломат във Варшава Сергей Андреев на 9 май, когато дипломатът се опита да сервира венец пред Мемориала на руските воини, съобщи в канала си в Телеграм чеченският водач Рамзан Кадиров.

„ Асселям алейкум! Привет на всички, отново съм аз, отново с моя телефон, желая да ви разясня обстановката, която, „ дон “, се намира на територията на Украйна, „ дон “. Мисля, че на вас ви е забавно, Луганск и Донецк, „ дон “. “ – стартира обичайното си видеообръщение в сряда вечер Кадиров, който поради паразитното проникване на думичката „ дон “, в Русия и на Запад някои присмехулно назовават „ дон-дон Кадиров “.

Паразитният табиет дотам се е вмъкнал в речника на Кадиров, че се наложи на няколко пъти и самият той и обкръжението му да разяснят какво желае да каже създателят. „ Дон “ идва от мощно съкратеното „ дуй хьунан “, което от чеченски се превежда като „ казано на малко “ или с „ други думи “ и е аналогично на срещаното в българския „ начи “.

След съвсем минута и половина пролог в изказването си в сряда ръководителят на Чечня слага и акцента във видеото си:

„ Украйна е закрит въпрос, дон, на мен ми е забавна Полша, дон, Полша, дон, към какво се стреми, дон. След Украйна, дон, в случай че има команда, дон, ние за 6 секунди, дон, ще ви покажем на какво сме способни, дон. По-добре си прибирайте оръжието, дон, и своите наемници, дон, и помолете, дон, за публично опрощение за нашия дипломат, дон. Ние това просто по този начин няма да го оставим, дон. Имайте го поради, дон. При чеченците, изключително, дон, има добра процедура, дон, всичко, което е направено, се връща назад, дон. Затова вие сте почнали доста неприятни игри с нашата страна да си играете, това са тези страни, които влизат в НАТО, и към които, дон се намират дон, и играят по свирката на Запада, дон, на Америка, дон. Това няма да докара до нищо положително, дон. “ – споделя Кадиров.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР