Полша се доближава до споразумение със САЩ за създаване на

...
Полша се доближава до споразумение със САЩ за създаване на
Коментари Харесай

НАТО прави военни бази в Полша и Черна гора

Полша се приближава до съглашение със Съединени американски щати за основаване на американска военна база в страната, заяви Ройтерс, представена от ВТК. Ако бъде реализирана договорка, президентът Доналд Тръмп обмисля пътешестване до Полша през есента, частично с цел да означи съглашението.

``
реклама

Полският президент Андржей Дуда, който се пошегува, че базата може да бъде наречена „ Форт Тръмп “, остава зает да способства за построяването с 2 милиарда $. Поляците са по- внимателни към съветските териториални желания, откакто Кремъл анексира Крим от прилежаща Украйна през 2014 година, означават специалисти. Критици в Съединени американски щати декларират, че непрекъснатото разполагане на американските сили в Полша ще бъде спънка за спомагателни разноски за защита от страна на НАТО.

Същевременно черногорското държавно управление ще отстъпи безплатно имот на стойност 15 млн. евро за създаване на първата база на алианса на нейна територия. Тя ще носи името на националния воин – войводата Милян Вукович. Базата ще се строи край градчето Андриевица в североизточната част на страната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР