Полсборо, с население от 6300 души, се простира от път

...
Полсборо, с население от 6300 души, се простира от път
Коментари Харесай

Съседните градове в Ню Джърси ще имат братя като кметове през следващата година

Полсборо, с население от 6300 души, се простира от път 130 до река Делауеър, против интернационалното летище на Филаделфия. Гибстаун, с малко под 4000 души в Greenwich Township, е обвързван с по-големия си комшия посредством основния кулоар Broad Street.

Братята Paulsboro разказват това да станат кметове като „ щастливо стичане на събитията “, само че и естествена последваща стъпка след десетилетия в работа на своите общности. Те споделиха на The Philadelphia Inquirer, че това, че са братя и сестри, оказва помощ за нужното съдействие сред кметовете на прилежащи градове, които споделят избрани услуги.

„ Можем да си кажем неща един на различен “, сподели Винс, признавайки, че може да е по-резервиран в връзки с някой различен. Джон споделя, че непрекъснатото виждане на фамилни събития също оказва помощ.

Гибстаун и Полсборо, разказани от Джон като „ типичен американски дребни градове “, имат фамилии и църковни и цивилен групи, които обгръщат общински граници. Винс ги назовава „ в действителност една огромна общнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР