Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в Интернет

...
Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в Интернет
Коментари Харесай

Разделят ли се Андреа и Кобрата: Певицата с първа реакция след скандала

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в Интернет с любопитни думи, които след това изтри от профила си.

Фолк певицата, която по принцип е доста дейна след триумфите на своята половинка, този път резервира безмълвие, с което породи клюки, че двамата са се разделили, оповестява организация „ Блиц “. Посланието на русокосата сексбомба дава мотиви за съществени размишления.
В него тя признава, че се е научила да приема възприятието, че не знае накъде отива и че се е научила да се обича.
„ Докато летим, може към момента да не знаем накъде отиваме “, написа тя. Същевременно чудесата са всяко разгръщане на крилете, с които лети.

„ Може и да не знаеш накъде отиваш, само че знаеш, че щом разпериш крила, ветровете ще те понесат„, добави певицата в обява, която, уви, към този момент не съществува.
В същото време инспекция на медията откри, че Андреа към този момент не следва Кубрат Пулев, както и брат му Тервел, в обществената мрежа „ Инстаграм “. От своя страна и Кобрата не я следва.
В същото време работодателите на Дженифър Суши – „ Vegas Sports Daily “, разгласиха публично мнение за целувката на Кубрат Пулев. Българският боксьор сграбчи репортерката след успеха над Богдан Дину с нокаут в неделя заран. От известието излиза наяве, че е почнало следствие на обстановката:

„ След мача сред Кубрат Пулев и Богдан Дину един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши е станала жертва на нежелана, непредвидена и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев. В миг, в който тя се опитвала да организира изявление с него след срещата, това се е случило “, написа в уеб страницата „ vegassportsdaily.com “.
„ Работим безспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за следствие на въпроса и да предприемем верните стъпки и дейности по-късно злополучно събитие. “

„ Искаме да стане ясно, че Vegas Sport Daily цени сигурността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всевъзможни рейтинги, кликове и облаги. Гордеем се, че предоставяме платформа на нашите публицисти, които споделят същата обич към спорта и качественото наличие ”, продължава мнението.
„ Това, което се случи на госпожа Суши, бе изцяло безпричинно и ние споделяме нейния потрес, болежка и отвращение. Второ – Vegas Sports Daily се гордее, че е платформа, която пази и прави оценка дамите и техния принос към изявленията ни и самата спортна промишленост.

Искаме да бъдем ясни, че дамите би трябвало да се усещат сигурни и спокойни, с цел да извършват техните отговорности, без злоупотреби и тормоз на работното място. “
„ Г-жа Суши е скъп член на нашия екип и не утвърждаваме нарушаването на персоналното пространство на нашите чиновници по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад госпожа Суши, до момента в който се опитваме да разгадаем този въпрос. Ще оповестим спомагателни елементи, когато ги разкрием ”.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР