Половинката на изгубения австралийски турист изрази огромни благодарности към пловдивската

...
Половинката на изгубения австралийски турист изрази огромни благодарности към пловдивската
Коментари Харесай

Половинката на открития австралийски турист: Благодаря на пловдивската полиция и на всички, които помогнаха

Половинката на изгубения австралийски екскурзиант изрази големи благодарности към пловдивската полиция и всички жители, които взеха присъединяване в търсенето на мъжа. Припомняме, че за изгубването на Браян Франки алармира половинката му Кейт Грийн, която заяви, че се е разхождала дружно с него в Стария град през вчерашния ден, когато в един миг двамата се разделили и тя е изгубила следите му.
Прочетете още
Жената разяснява пред TrafficNews , че е била извънредно обезпокоена и е положила големи старания, с цел да откри Браян. В един миг тя взема решение да се свърже с полицията в Пловдив. Помощ в търсенето на австралиецът й оказва пловдивчанката Мира Николова, която вижда обява във връзка изгубването на Браян във фейсбук.

Тогава тя се свързва с Кейт посредством месинджър, като и предлага да й окаже помощ с превода в полицейското ръководство.

„ Срещнахме се небрежно пред Четвърто районно управление (на МВР), където бяха бързи и общителни. Полицаите господин Диманов и господин Славов незабавно се заеха със случая. Започнаха да звънят по лечебни заведения и други ръководство на полицията, само че диря нямаше. Тогава поехме да го търсим с полицейска кола, на мястото където е забелязан последно ”, описа Николова пред TrafficNews .



Малко по-късно обаче получават позвъняване от рецепционистка от София, която им съобщила, че Браян Франки се намира в хотела им, като добавила, че е разказал, че пренощувал под мост в Пловдив и е изплашен и измръзнал.

„ Браян е преподавател, напълно естествен човек. Много огромно предпочитание са имали да дойдат на екскурзия тук. Пътували са от Австралия с една раничка, небрежно и за няколко часа до Пловдив. Всичко обаче се е объркало в Стария град. Важното е, че всичко приключи сполучливо и открихме Браян ”, добави Николова.



Припомняме, че Кейт Грийн е англичанка и двамата пристигнали през вчерашния ден за пръв път в Пловдив. Имали няколко часа в града под тепетата, а по проект вечерта е трябвало да се върнат в София, където са отседнали.

Следобед сред 3 и 5 часа се разделили и разглеждали разнообразни забележителности, а по-късно трябвало да се насочат към автогарата. Браян Франки, обаче по този начин и не се появил. Приятелката му го търсила цяла нощ, била е и в полицията. През цялото време Браян е бил без телефон, нито документ за идентичност или пари в себе си.

Кейт Грийн описа пред медията ни, че мъжът се усеща добре, само че е доста изтощен. Пътувал е на стоп тази заран от Пловдив до София с камион.

„ Оказва се, че и двамата сме се търсили в Стария град, само че без триумф. Искам да изкажа големи благодарности на всички, които ми помогнаха да открия любовта си! ”, разяснява пред медията ни Грийн.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР