Половинката на футболиста Кристиано Роналдо отпразнува своя 28-ми рожден ден

...
Половинката на футболиста Кристиано Роналдо отпразнува своя 28-ми рожден ден
Коментари Харесай

Бурж Халифа грейна с лика на любимата на Роналдо )

Половинката на футболиста Кристиано Роналдо отпразнува своя 28-ми рожден ден през вчерашния ден. Родената на 27-ми януари Джорджина Родригес имаше двоен мотив да почерпи - освен за празника си, само че и за премиерата на документалната поредност " Аз съм Джорджина ", в която споделя за прехода си от елементарна продавачка до дамата на най-известния футболист в света.


Тя означи събитието по величествен метод - с лика си върху най-високата постройка в света - дубайският небостъргач Бурж Халифа, който я поздрави за празника. Заедно с цялото си семейство тя се насочи към Дубай още преди дни.


Любимият й Роналдо я изненада с голям букет с рози.


През деня те се отдадоха на занимания на частен плаж, а вечерта споделиха в първокласен ресторант с панорама към небостъргача.


" Станах дамата до най-следваният мъж в света. Но за мен той е естествен мъж. Мечтаех си да имам до себе си принц от приказките и това се случи. Благодарение на любовта сега животът ми е сбъдната фантазия. Хака е мястото, където израснах. Там започнах да танцувам и се любувах на обичта на фамилията си. Всичко това ме е оформило като персона ", разкрива Джорджина.


Наскоро звездната двойка разгласи, че чака близнаци. Двамата имат и четиригодишна щерка - Алана Мартина. Джорджина отглежда и 5-годишните близнаци на Кристиано - Ева и Матео, и 11-годишния му наследник Кристиано Роналдо-младши.




Снимки и видео: Instagram/Georgina Rodríguez

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР