Половинката на Джъстин Бийбър е звездата на корицата на октомврийския

...
Половинката на Джъстин Бийбър е звездата на корицата на октомврийския
Коментари Харесай

Г-жа Бийбър е все по-предизвикателна

Половинката на Джъстин Бийбър е звездата на корицата на октомврийския брой на австралийското издание на Vogue. В него моделът споделя някои детайлности за бъдещите си проекти, както и любопитна информация за взаимния ѝ живот с канадския реализатор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vogue Australia (@vogueaustralia) на Сеп 14, 2019 в 3:56 PDT

" Бракът постоянно ще бъде сложен и мисля, че положителните връзки са ключът към това да потръгне. Никога преди не съм живяла с някого. Никога не ми се е налагало да съжителствам с някого по този метод, тъй че се научих по какъв начин да споделям пространството с този човек за първи път. Опитвахме се дружно да се учим и да вършим нещата по този начин, че да са ок и за двамата ".

Хейли също по този начин признава, че отрицателните мнения в обществените мрежи мощно са повлияли на връзките ѝ с Джъстин. Въпреки че се е опитвала да обръща внимание единствено на мнението на хората, които следва, постоянно се е изкушавала въпреки всичко да чете мненията и на непознатите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) на Сеп 15, 2019 в 11:18 PDT

" Това, което се оказва комплицирано за психическото положение е, че елементарно може да се оставиш на хората да те убедят в нещо, което не е правилно ".

Хейли Бийбър обаче бързо е схванала, че всичко зависи от нея самата и по тази причина се е постарала се да не обръща внимание на непознатото мнение. Моделът прибавя, че това е направило живота ѝ доста по-лесен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) на Сеп 15, 2019 в 11:22 PDT

Що се отнася до бъдещите ѝ професионални проекти, Хейли има желание да навлезе в света на козметиката и да сътвори личен артикул.
 Хейли Бийбър, фотосесията й за Vogue и по какъв начин се преобрази в принцеса Даяна
Хейли Бийбър - модерната принцеса Даяна

В памет на една фешън икона
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР