Половинката на боксьор номер едно на България Кубрат Пулев –

...
Половинката на боксьор номер едно на България Кубрат Пулев –
Коментари Харесай

Андреа разкри дългоочаквана новина

Половинката на боксьор номер едно на България Кубрат Пулев – Андреа, призна, че би желала да се омъжи. В прям диалог в ефира на Нова телевизия певицата съобщи, че рано или късно и това ще се случи.

Макар да мечтае за женитба, Андреа изрично отхвърли появилите се клюки, че е поставяла ултиматуми на Кобрата церемонията да се състои през 2018 година Тя добави, че преимущество имат значимите дуели които предстоят на Пулев.

"Когато двама души са дружно и решат да основават семейство и да имат дете, е редно да се оженят. Така са ме възпитали моите родители. Нормално е човек да се ожени, да има дете и да сътвори семейство. При нас малко по-бавно се случва това, тъй като и двамата сме доста ангажирани с нашите кариери. Ще се случи “, съобщи в утринния блок Андреа.

Тя описа и по какъв начин двамата с Кубрат Пулев обичат да прекарват свободното си време и да си почиват.

"Аз в действителност обичам да се изолирам от всичко. Рисувам, когато имам повече свободно време и когато не съм нервна. Последният път рисувах Кубрат ", показа тя.

"Важното е да съм с обичания човек до себе си, тъй като рядко имаме опция да сме дружно, може би половината от годината не прекарваме дружно поради неговите мачове. Където и да отидем, се веселя да сме дружно ", акцентира Андреа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР