Половинката на Башар Рахал Райна Караянева има 12 операции на

...
Половинката на Башар Рахал Райна Караянева има 12 операции на
Коментари Харесай

Гаджето на Башар с 12 операции на носа, присадиха й хрущял от ребро

Половинката на Башар Рахал Райна Караянева има 12 интервенции на носа, научи HotArena.

За интервенциите проговори тя. В Instagram русокоската разгласява фрагменти от болничното заведение, описвайки дългия и сложен, път по който е минала. От тях излиза наяве, че за първи път на ринопластика се е подложила още в тийнейджърските си години.

„ За да не изпадам в мелодраматзми, желая небрежно да благодаря на @dr.alev.rhinoplasty / @dralevcamcioglu, че съумя да оправи вредите, които си предизвиках с прибързани решения в тинейджърски години.

Пътят е дълъг, още не сме го извървяли до дъно и на @milenkovamartina, че ми съдействаше във всичко. както и на @kpagidas и @dr.lafchis, че съумяха във време на затворени граници, да се погрижат за мен тук.

А на всички млади девойки, които вземат решение да гонят хубостта, мога единствено да кажа… изчакайте, времето е пред вас и това, което през днешния ден не харесвате, може да се окаже най-големият ви сексапил някой ден! Освен това с една част от тялото, надалеч не се изчерпват качествата на един човек ”, написа Райна в Instagram.

Жената на Башар се е оперирала малко преди въвеждане на изключителното състояние у нас във връзка разпространяването на ковид. Бързо се е възстановила от хирургическата интервенция. При интервенцията на Караянева се наложило присаждане на хрущял от ребро, написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР