Половината от обещаната западна военна подкрепа за Украйна не пристига

...
Половината от обещаната западна военна подкрепа за Украйна не пристига
Коментари Харесай

Украинският министър Умеров казва, че закъсненията в западните доставки на оръжие струват животи

Половината от обещаната западна военна поддръжка за Украйна не идва в точния момент, което усложнява задачата на военните плановици и в последна сметка коства живота на бойците във войната на Русия, украинската защита сподели министър.

Говорейки в „ Украйна. Година 2024 “ в Киев в неделя, Рустан Умеров акцентира, че всяка забавена доставка на помощ значи загуби на украинските войски и акцентира превъзходната военна мощност на Русия.

Изминаха две години, откогато Русия нахлу в Украйна и до момента в който честванията за отбелязване на втората годишнина донесоха изрази на продължаваща поддръжка, нови двустранни съглашения за сигурност и нови задължения за помощ от западните съдружници на Украйна, Умеров сподели, че те към момента би трябвало да изпълнят уговорките си в случай че Киев трябваше да има някакъв късмет да устои против Москва.

„ Ние гледаме към врага: стопанската система им е съвсем 2 трилиона $, те употребяват до 15 % формален и всекидневен бюджет [средства] за войната, което съставлява над 10...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР