Половината от мъжете над 50 години с безпокойство установяват, че

...
Половината от мъжете над 50 години с безпокойство установяват, че
Коментари Харесай

И днес ли си фиксиран в позивите за уриниране?

Половината от мъжете над 50 години с безпокойствие откриват, че вниманието им все по-често се фиксира към уринирането. Не единствено денем, а и през нощта. Затруднено, с чести позиви или слаба бликам са все резултати на уголемяването на простатата.

Все повече мъже са добре осведомени по тематиката и малко на брой са тези, които одобряват компликациите при уриниране като естествени, произлизащи от възрастта. Повечето знаят: зародят ли недоволства, свързани с уринирането, мъжът би трябвало да се съветва с уролог. А стигне ли се до оперативна интервенция - е оптимално нетравматична и в същото време с най-хубави резултати. Сред съществуващите и лазерни системи Тулиум 200 вата обезпечава високотехнологичен метод към увеличената простата и уринарните разстройства:
Най-висока точност. Само 0,2 мм е проникването в тъканта на простатата. Към момента няма различен лазер, който да е по-безрисков към близките тъкани и да е по-точен в подаването на лазерната сила. Най-голяма мощ. Прави допустима работата с всевъзможни размери на жлезата. Простатата се изпарява бързо и оптимално покрай капсулата. За мъжа това е равностойно на скъсен престой под анестезия, още по-бързо възобновяване и елиминиране на риска от налична тъкан, която да пречи на естественото уриниране. Няма аналог и при други урологични проблеми като израстък на пикочния мехур, стриктура (стеснение) на уретрата и камъни в пикочната система. Тулиум е извънредно комфортен и за хирурга, и за пациента - с една процедура може да се изпари простатата и да се разбие камък в пикочния канал по едно и също време.
Следоперативните резултати са красноречиви - уринирането още веднъж е със мощна, бистра и непрекъсваща бликам, позивите могат да бъдат отсрочени, нощните ставания фрапантно понижават.

ЛЕЙЗЪР МЕД - 4 филиала в България и Сърбия, 4 лазерни системи Тулиум 200 вата.

В се организира цялостен обзор на простатата на цената на консултация, включващ консултация с уролог, премерване на размера на простатата, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

Ново: резултат от ПСА подготвен преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД - София.

За спомагателна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01





* наличие на Лейзър Мед

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР