Половината Facebook се подиграва на 29-годишно момче, което е депутат

...
Половината Facebook се подиграва на 29-годишно момче, което е депутат
Коментари Харесай

Докато съдите младия депутат, не забравяйте: Доскоро премиер ни бе пожарникар, който наричаше председателя на парламента ПКП

Половината Фейсбук се подиграва на 29-годишно момче, което е народен представител от през вчерашния ден и се е тормозило да приказва на трибуната до момента в който от ГЕРБ ехидно му се смеят през маските. Все едно всички влезнали в Народно събрание през годините са били родени парламентаристи с хладнокръвен подарък слово. За мен почтено казано е по-важно индивидът да е почтен, просветен, трудолюбив и да си пази идеите, за които е определен. До доста скоро министър председател ни бе пожарникар, който наричаше ръководителя на Народното събрание ПКП. Само подсещам. Не бързайте да съдите.

Hago Arman Babikyan, Фейсбук



Ей, огромни реторици, изключително гербаво-калинчести, са се събрали в това Народно събрание и през днешния ден демонстрираха образование на висота.

Нещастници едногънкови с купени дипломи и без домашно образование, от през днешния ден ще си върша труда да проучвам във всички аспекти жалките ви реторически напъни. Тренирахте ни 12 години да слушаме простащините и нелепостите ви, тъй че нерви имам да го върша. Анализът ми ще включва всички аспекти на вербалната и невербална връзка, т.е. и облеклото. Чакам клоуноподобният Дилов, съчетаващ безумни псевдодизайнерски хрумвания в облеклото си, както и “острието” от Дулово, за която граматическото разбиране “пълен член” е изцяло неразбираемо. За толкоз години трябваше да почисти и извънредно неприятния си акцент.

Сачева е добре да пусне полата с най-малко 5 см надолу, тъй като с тези прекомерно завършени прасци не наподобява добре. А всички гербопитеци заедно би трябвало доста още да учат, с цел да стартират да приказват свястно и без празни клишета и неистини, служещи да прикрият естествената им тъпотия.

Цветеслава Гълъбова, Фейсбук



Хайде да забележим! Вместо да се подхилквате, дано ви напомня! В досегашните Народни събрания, а и в това, имаше " депутати " с по два, три мандата, които НИТО ВЕДНЪЖ не са се изказвали от парламентарната естрада! Нищо, ни ъц, ни мъц! Декор! Натискаха копчето, кютаха си, похапваха и най-после си взимаха заплатите, удовлетворени, че са ни прекарали! Тогава не реагирахте! Защо? Или търпяхте, когато от трибуната чувахте, че Пекин е във Виетнам, да не приказваме за " ви, ай, ай-то " на една, дето не и помня името! Или сте толупи, или с гол задник ви мачкаха? Така, че аз приветствам това момче, то заслужава! И кой бе, мама му остаряла, се е родил Депутат?! Това за сеирджиите! Дето на улицата две приказки на кръст не можете да кажете!

Илияна Ценова, Фейсбук



За следващ път се увещавам, че си заслужаваме злата орис като народ!

Изключителна вълна от отвращение се навдига, тъй като младеж, очевидно обезпокоен от обстоятелството, че се изправя да приказва от най - високата естрада в България тотално губи надзор върху речта и жестовете си!

30 години от тази естрада омайни оратори ни доведоха до там, че да оглавяваме всички черни статистики и половината население да живее под прага на бедността и никой не се възмути! И не беше тематика на мнения от всевъзможни хора във фейсбук!

Друга тематика на диалог е, че най - огромните подигравчии са държали речите на живота си пред 4 души на маса, когато чашите с ракия станат повече от гънките в мозъка им...

Сигурен съм, че въпросният народен представител ще поработи върху говоренето си пред хора, само че по - значимото е какво ще свърши и какви начинания ще осъществя в мандата си!!!

Петко Димитров, Фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР