Положителни резултати за COVID-19 от тестваните днес ученици от трите

...
Положителни резултати за COVID-19 от тестваните днес ученици от трите
Коментари Харесай

Няма положителни резултати от тестваните днес ученици в Кърджалийско

Положителни резултати за COVID-19 от тестваните през днешния ден възпитаници от трите общини в област Кърджали, минали в алената зона по заболеваемост, не са регистрирани. Това споделиха за Българска телеграфна агенция от Регионалното ръководство по обучение /РУО/ в Кърджали.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30003
От там прецизираха, че тестването от през днешния ден е в общините Кърджали, Момчилград и Черноочене, в които учат близо 9500 възпитаници от 41 учебни заведения.

Карантинираните учители и непедагогически личен състав в региона са 10, показаха още от РУО. От там прецизираха, че карантинираните паралелки са пет. Заради карантина в електронна среда се образоват 146 възпитаници от 10 учебни заведения в района.

Освен карантинираните има и други възпитаници, които се образоват в електронна среда и те са от паралелки с по-малко от 30 % подадени заявки за единодушие за тестване, обясниха още от РУО - Кърджали.

Заради непълен брой подадени заявления за единодушие от на следващия ден Професионалната гимназия по строителство " Христо Смирненски " в Кърджали минава напълно на образование в домашна среда, разяснява за Българска телеграфна агенция шефът на учебното заведение Дария Димитрова. Тя посочи, че в гимназията се образоват 95 ученика, а онлайн преподаването им ще продължи до петък.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30003  Израел с нов антирекорд от над 70 000 инфектирани за денонощие Израел с нов антирекорд от над 70 000 инфектирани за денонощие  В Испания инфектираните с COVID-19 са се нараснали с 3 млн. души за 45 дни В Испания инфектираните с COVID-19 са се нараснали с 3 млн. души за 45 дни  Директорът на Директорът на " Пфайзер ": През пролетта може да настъпи повратна точка
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР