Положителни останаха максималните температури днес в цялата страна, между 3

...
Положителни останаха максималните температури днес в цялата страна, между 3
Коментари Харесай

Вятърът ще стихне, остава слънчево

Положителни останаха оптималните температури през днешния ден в цялата страна, сред 3 и 11 градуса, само че вятърът създаваше чувство за по-студено от действителното време.

В околните часове и през нощта вятърът ще отслабне и до сутринта в множеството региони ще стихне. Ще бъде най-вече ясно. Минималните температури ще са сред минус 7° и минус 2°, в София към минус 6°, а оптималните ще са сред 2° и 7. Утре ще е най-вече слънчево, с условия за мъгли в утринните часове на обособени места в котловините и низините. Вятърът ще бъде слаб от югозапад.

Предимно слънчево ще бъде и по Черноморието. Пред обяд ще духа слаб северозападен вятър, след обяд ще се ориентира от юг-югозапад. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Чудесно време за феновете на планините. Ще бъде слънчево, а вятърът ще е слаб от запад, по високите и открити елементи - до сдържан от северозапад. Максималните температури в курортите ще се покачат и ще са сред минус 2 и плюс 2 градуса.

Студено, прохладно, на доста места с превалявания от сняг ще е времето в Северна Европа и Прибалтика. Над Източна Европа температурите ще бъдат по-ниски от нормалните, а облачността ще е забележителна. Облачно ще е и над средноевропейските страни, само че към момента без превалявания. Над останалите региони ще доминира слънчево време, в това число и на Балканите.

У нас, в понеделник температурите ще се покачат. През нощта против вторник и във вторник обаче, през страната ще премине нов леден атмосферен фронт. Ще бъде прохладно, а тук-там ще превали, най-вече сняг. В сряда захлаждането ще продължи, само че в четвъртък дневните температури още веднъж ще тръгнат нагоре.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР