Положете я върху гърдите и ги покрийте с кърпа, а

...
Положете я върху гърдите и ги покрийте с кърпа, а
Коментари Харесай

Затоплянето Идва С Болести! Само Увийте В Кърпа И Положете Върху Гърдите! Този Метод Лекува Какво Ли Не!

Положете я върху гърдите и ги покрийте с забрадка, а по-късно се облечете.

Колики – Индианците Чероки употребявали тази рецепта за облекчение на колики при бебетата: Във вода се варят кубчета жълт лук. Оставете ги да изстинат във водата и по-късно прецедете.

Дава се на бебето на всеки час по една чаена лъжичка от тази чай от лук, до момента в който то почувства известно облекчение.

Болка в ухото или инфекции – В тъничък чорап поставете нарязан лук. Поставете чорап върху ухото и го покрийте с шапка, с цел да държи чорапа на едно място.

Рани – Поставете лук на кожата върху зоната на кървене. Кървенето ще спре незабавно и заради антисептичните свойства, които има лука, той ще излекува раната.

Кашлица – Срежете огромна глава лук на половина и върху всяка част поставете по 1 супена лъжица кафява захар, покрийте и оставете по този начин за един час. Отделената сладка течност е належащо да се приема два пъти на ден, до момента в който кашлицата не изчезне.

Треска – вземете една глава лук и я нарежете на тънки части.

Натъркайте стъпалата на краката си с кокосово масло и по-късно сложете частите лук. Увийте краката с превръзка, тъй че да се задържи лука. Сложете чорапи от горната страна и останете по този начин цяла нощ. Лукът ще изтегли всички отрови и заболяването от тялото ви.

Почистване на въздуха – Ще пречистите въздуха от бактерии и вируси, в случай че нарежете лук и го поставете на всички места из вашия дом.

Повръщане – Настържете една глава лук, поставете я в тензух и изцедете сока. Сварете чаша ментов чай и го оставете да се охлади. Вземете 2 супени лъжици сок от лук и по-късно изчакайте 5 минути. След 5 минути вземете 2 супени лъжици чай от мента и още веднъж изчакайте в продължение на 5 минути. Тази процедура се повтаря, до момента в който не спре повръщането. Гаденето би трябвало да изчезне в границите на 15 минути. Други способи за потребление на лука:

• За напредък на косата – търкайте скалпа си със сок лук • За да отблъснете буболечки – натъркайте тялото си с лук • Сокът от лук отблъсква молци • Предотвратяване на ръждясване – обтривайте желязото с парче от една глава лук

• Прогонване на вредители – напръскайте растенията със сок от сварен и охладен лук

• Предпазване от формиране на лунички – търкайте лук върху вас Коренните поданици на Америка – индианците са лекували грип и простуда с лук в продължение на епохи. Даже СЗО (Световната здравна организация) е признала способността на лука да облекчава запушване на гърдите от тайни, кашлица, бронхит и респираторни инфекции написа zajenata.bg.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР