Положени са около 9 хил. кв.м метална мрежа на пътно

...
Положени са около 9 хил. кв.м метална мрежа на пътно
Коментари Харесай

В момента ремонтират южното платно на бул България

Положени са към 9 хиляди кв.м железна мрежа на пътно платно на бул. " България ". В момента се ремонтира южното пътно платно в сектора сред бул. " Ив.Гешов " и бул. " Витоша ".
Металната мрежа се извършва по цялата пътна настилка за укрепване, като за двете пътни платна ще бъдат положени общо 38 хил.кв. метра мрежа. Тази технология бе приложена и при ремонта на кръстовището на „ Орлов мост " и на бул. " България в сектора от бул. " Гоце Делчев " до бул. " Ив. Гешов ".
На обекта работят над 10 строителни машини като багери, челни товарачи, валяци и асфалто-полагащи машини. Извършено е изцяло фрезоване на пътната настилка, извършва се хидроизолация на тавана на подлеза при Професионалната гимназия по текстил.
Очаква се до края на седмицата да завърши полагането на металната мрежа в сектора, а по-късно ще стартира полагане на първи слой асфалтобетон.
По проект при подобаващи метеорологични условия ремонтът на южното платно се планува да завърши до 19 юли, след което работата ще продължи по северното платно на булеварда в правата от бул. " Иван Ев. Гешов " до бул. " Черни връх ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР