Полковник Виктор Баранец обясни изявленията на Владимир Путин за ядрените

...
Полковник Виктор Баранец обясни изявленията на Владимир Путин за ядрените
Коментари Харесай

За какво говорят изявленията на Владимир Путин за ядрените оръжия: Русия реагира адекватно на нечестната игра на САЩ

Полковник Виктор Баранец изясни изказванията на Владимир Путин за нуклеарните оръжия

Американската игра на „ Измами простака “ завърши. Съединените щати единствено се преструват, че са съгласни със възбраната за тестванията на нуклеарни оръжия. Те обаче не престават да го изпитват. Руските специфични сеизмични съоръжения понякога записват трептения на земната кора, присъщи за подземни нуклеарни детонации. Ясно е, че това разрешава на Съединените щати да подобрят своите нуклеарни оръжия и слага Русия в неизгодна позиция. Това е един тип „ нуклеарна машинация “.

Ето за какво Владимир Путин сподели на Валдайския конгрес: „ Съединени американски щати подписаха акт за възбрана на опитите с нуклеарно оръжие. Русия го подписа и ратифицира. И Съединени американски щати подписаха, само че не го ратифицираха. Сега съвсем приключихме работата по актуалните типове стратегически оръжия.

Експертите настояват: при ново оръжие би трябвало да сте сигурни, че бойния заряд работи без каквито и да е отклонения и повреди. Не съм подготвен да кажа дали би трябвало или не би трябвало да се вършат тествания. Но е изцяло допустимо да се държим огледално към Съединените щати. Но това е въпрос към депутатите от Държавната дума - ратификацията може да бъде анулирана. Ако го създадем, ще бъде задоволително.

Какво значи това?

Това значи, че Русия реагира съответно на нечестните правила на играта на Съединени американски щати в създаването на нуклеарни оръжия и се стреми да попречи на Вашингтон да надиграе Москва и да завоюва преимущества. Всичко е просто и ясно: нарушавате нуклеарния паритет и ще получите отговор. Съгласихме ли се с вас да не организираме нов кръг от тествания на нуклеарни оръжия? Да, съгласихме се. Вие обаче плюхте на договореностите? Да, направигте го. Тогава получавайте.

ВОЕННО ДОСИЕ НА " КП "

" БУРЕВЕСТНИК "

Светът за първи път научи за тази секретна ракета от ново потомство през 2018 година Тогава Владимир Путин го разгласи в обръщение до Федералното заседание. Ракетата е с нуклеарен мотор. Това й подсигурява безграничен обсег на полета. В допълнение, тя е способна да лети по непредвидима траектория и може да заобиколи всички съществуващи и бъдещи системи за противоракетна защита и противовъздушна защита. Все още никой в света няма нещо сходно.

Западни специалисти в началото се изкискаха предостатъчно, че Путин споделя приказки. Ала когато американското галактическо разузнаване засече изстрелването на „ Буревестник “, Пентагонът сподели през зъби на Белия дом: „ Руснаците в действителност имат такава ракета “.

В режим на подготвеност може да лети в атмосферата с месеци в зоната за бойно дежурство и да чака заповеди. И когато дойде информация за задачата, " Буревестник " ще се придвижи към нея, облитайки в профил зоните на допустимо заличаване - пускови установки и радари.

Ракетата може да носи специфична нуклеарна бойна глава или хиперзвукова планираща единица. Тази дарба го прави неповторимо оръжие: даже в случай че всичките ни изстрелващи силози и съоръжения бъдат унищожени, Буревестниците въпреки всичко ще останат във въздуха. И ще отмъстят за всички.

Но тестванията на продукта не бяхя лесни и елементарни. Първоначално доста изстрелвания бяха несполучливи. Но по-късно нещата потеглиха добре. Броят на сполучливите изстрелвания стартира да пораства. На Запад започнаха съществено да приказват, че това е „ кошмарът на Америка “.

Междувременно Путин сподели във Валдай: „ Проведено беше последното сполучливо тестване на „ Буревестник “, крилата ракета с световен обхват с нуклеарна установка и мотор с нуклеарно задвижване “.

Появата му принуждава американската войска да преразгледа коренно концепцията си за ПРО и Противовъздушна отбрана. Ако по-рано Съединените щати знаеха почти от кое място може да пристигна към този момент известната съветска нуклеарна ракета, в този момент непрекъснато ще участва и фактора на изненадата.

" САРМАТ "

Президентът приказва и за друго от нашите нови и страхотни оръжия - междуконтиненталната балистична ракета (МКБР) " Сармат ": " Ние в действителност приключихме работата по " Сармат " – по новата свръхтежка ракета. "

Между другото, на 1 септември тази година първата междуконтинентална балистична ракета Сармат беше сложена на бойно дежурство. По този мотив списание Military Watch написа, че стратегическата ракетна система „ Сармат “ ще разшири още повече пропастта сред Русия и Съединени американски щати в техните стратегически нуклеарни сили.

Изданието отбелязва, че една такава ракета може евентуално да опустоши регион, по-голям от размера на Франция или Тексас. Той е в положение да преодолее всички модерни системи за противоракетна защита и се счита за оръжието с максимален обхват на поразяване на цели в света – 18 000 километра!

РЕЗУЛТАТЪТ

Сега западните медии единомислещо и ритуално ще вият – „ Путин отново дрънка с оръжие! “

А Русия не дрънка. Тя просто осведоми света какви оръжия има, с цел да отбрани Русия. И ние не организираме никаква нова конкуренция в нуклеарните оръжия. Ние противодействаме на заканите, които идват от нашите евентуални съперници. Засега евентуални...

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР