Полковник с високи награди, удостоен лично от Владимир Путин, днес

...
Полковник с високи награди, удостоен лично от Владимир Путин, днес
Коментари Харесай

Путин връчи медал „Герой на Русия“ на военнопрестъпник, наредил избиването на невъоръжени украинци

Полковник с високи награди, почетен персонално от Владимир Путин, през днешния ден беше упрекнат, че е наредил „ изтезанието “ на трима „ невъоръжени и предали се украински пандизчии война ".

Изключително тревожният случай беше докладван на Организация на обединените нации от киевския комисар по правата на индивида Дмитро Любинец. Твърди се, че графични фрагменти демонстрират съветски военнослужещи в Кринки, които стрелят по невъоръжени, неподвижни бойци, евентуално с щурмова пушка. Украйна е почнала досъдебно произвеждане за нарушение на законите и обичаите на войната, съчетано с съзнателно ликвидиране.

Сега украинското проверяващо издание evocation.info назова Герой на Русия подполковник Сергей Ищуганов, 37, като издал заповедта за хипотетичното военно закононарушение. Веднъж той сподели на Путин, че се бори против „ нацистката сган “ в Украйна. 328-и въздушнодесантен полк на съветските въоръжени сили „ изтриха Кринки от лицето на Земята и бяха забъркани в няколко военни закононарушения “, показва изданието. „ Престъплението е осъществено от воен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР