Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо унищожение, каза ми,

...
Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо унищожение, каза ми,
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов: Полк. Марков каза, че ще ме смаже и унищожи!

" Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо заличаване, сподели ми, че няма да си намеря място в нито една точка на света ", разкри Ивелин Михайлов от " Величие " в ефира на Нова телевизия.

Той разкри, че в началото концепцията на хората от " Величие " в Народното събрание била да поддържат трети мандат.

" Имам запис, в който се споделя, че ще поддържат програмно държавно управление ", добави той.

Михайлов направил запис, тъй като имало закани да трансферира управлението на партията.
Заплахите идвали от Николай Марков. Заплахите били, че няма да си откри място в нито една точка на света. Марков му споделил,че ще бъде смачкан и погубен.

Имало закани и от Виктория Василева към жена, която движела документите. Василева споделила, че в случай че не създадат Николай Марков предстедател, ще бъдат унищожени.

Новина от тяхна вътрешна група (явно чат) била, че няма да подкрепат, първо, втооро и трето държавно управление. Според Михайлов държанието на Марков в пленарна зала било непривично, при едно изявление той щял да се разплаче, хълцал. Казал му, че може с едно тракване на пръсти да му реши финансовите и политическите проблеми.

" А той до през вчерашния ден нямаше пари за едно кафе ", добави Михайлов.

По думите му най-вероятно Марков взима подкупи.

" Иначе нямам пояснение от кое място би бил имал пари ", сподели той.

Преди гласуването за Рая Назарян му се обадила Виктория Василева и му споделила да гласоподават за нея, тъй като им предложили положителни условия.

Призивът му като българин и член на " Величие " бил Марков и Василева да се отдръпват. Според него след всички неща Марков щял да направи нещо в друга посока, с цел да отбрани достойнството си. Михайлов не знаел дали Марков взима подккупи, само че от кое място му пристигнали тези пари, попита той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР