Полицията затвори аквапарка в Приморско след вчерашния трагичен инцидент, в

...
Полицията затвори аквапарка в Приморско след вчерашния трагичен инцидент, в
Коментари Харесай

Полицията затвори аквапарка в Приморско

Полицията затвори аквапарка в Приморско след вчерашния драматичен случай, в който 18-годишно момче почина при втурване по водна пързалка. Ще бъде осъществен още един оглед на оборудването, оповестява БНР.

 © Архив
Две момчета се сблъскаха през вчерашния ден в улея на рискова пързалка, наречена " Цунами ". Единият от тях, от старозагорското село Кирилово, почина след получена контузия в главата. Другият е прегледан и освободен от болничното заведение.

Аквапарк " Аква Планет " ще остане затворен, до момента в който не престават процесуално-следствените дейности, проверяващи аргументите за нелепия случай.

Николай Михайлов, който е разпоредник в аквапарка съобщи, че при спускането по рисковата пързалка най-вероятно момчето не е спазило инструкциите за сигурност.
Николай Михайлов, разпоредник: Явно не е спазена инструкцията на служителя. Има си чиновник, който разпорежда, само че доколкото разбрах не е спазил инструкцията. За вярно втурване, изобщо не е изчакано чиновник. По принцип вярното втурване – кръговете са с дръжки по посока на придвижването, индивидът би трябвало да е седнал да се държи крепко и да се спусне. Доколкото разбрах, се е спуснал с главата напред.  Аквапаркът в Приморско продължава да работи след нещастието със починало момче Аквапаркът в Приморско продължава да работи след нещастието със починало момче
18-годишен юноша почина на водна пързалка в Приморско. Момчето е от старозагорското село Кирилово и дружно с компания бил на отмора на морето. След...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР