Властите започнаха разследване на обвиненията на звездата от WWE Мат Ридъл, че е бил сексуално насилен и тормозен от полицай на летище JFK в Ню Йорк

...
Полицията започна разследване на обвиненията на кечиста от WWE Мат
Коментари Харесай

Полицията започна разследване на обвиненията на кечиста от WWE Мат Ридъл за сексуално насилие .

Риддъл каза във вече изтрита публикация, че е бил сексуално нападнат от служител на летище JFK, съобщи TMZ.

„Инцидентът се разследва“, полицията на пристанищната администрация говорител каза пред Insider.

Полицията е започнала разследване на твърденията на кечиста от WWE Мат Ридъл, че е бил сексуално нападнат от полицай на международното летище Джон Ф. Кенеди в Ню Йорк, научи Insider.

Говорител на пристанищната администрация на Ню Йорк и полицейското управление на Ню Джърси — което има юрисдикция над три големи летища в района, включително JFK — каза на Insider, че „инцидентът се разследва“, когато го попитаха за обвиненията на Ридъл.

Говорителят на полицията на пристанищната администрация не предостави никаква допълнителна информация по въпроса.

37-годишният Ридъл направи твърденията в неделя в вече изтрита публикация в Instagram, според екранна снимка, публикувана от TMZ .

Звездата на "Original Bro" WWE не отговори на исканията на Insider за коментар чрез Instagram. Агенция за таланти, представляваща Riddle, каза пред Insider, че не обработва искания за коментари.

„Нищо като сексуално насилие от служител и тормоз на летището JFK не означава не и само защото съм добър не означава да!!! Задник!!!“, гласи публикацията от акаунта на Riddle в Instagram, показва екранната снимка, публикувана от TMZ.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Отчетената публикация също показва снимка на служител от пристанищната администрация на Ню Йорк и полицейския отдел на Ню Джърси.

„Не знам, че са Twitter или Instagram, но направих снимки, обикновено съм като каквото и да е, но днес беше наистина странно и неудобно и те направиха нещо, за да ме накарат да се почувствам малък и безполезен“, се добавя към публикацията в Instagram, според екранната снимка.

Продължава: „Определено един от най-неудобните дни на пътуване, които някога съм имал, благодаря, Ню Йорк, че сте толкова прогресивен и приемащ!"

В друга неделна публикация в Instagram, която остава актуална, Riddle сподели селфи с надпис: "Най-накрая си тръгвам JFK и аз никога повече не искаме да се връщаме тук."

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР