Полицията залови за броени часове апаши, задигнали оборота на бензиностанция

...
Полицията залови за броени часове апаши, задигнали оборота на бензиностанция
Коментари Харесай

За нула време! Двама апаши обраха бензиностанция в Бяла Слатина, заловиха ги за броени часове

Полицията залови за броени часове апаши, отмъкнали оборота на бензиностанция в Бяла Слатина, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Вчера малко преди 8 часа в районното ръководство на Бяла Слатина постъпил сигнал за осъществена кражба. Обадилият се декларирал, че от локална бензиностанция са отмъкнати пари от оборота.
След осъществена инспекция на място и обзор от охранителните камери на обекта станало ясно, че закононарушението е осъществено към 3.15 часа. Тогава незнайно лице употребило невниманието на чиновниците на бензиностанцията в миг на зареждане на кола с гориво, която е благосъстоятелност на 31-годишният М. А. М., локален гражданин. Бандитът се промъкнал в магазина към бензиностанцията и отмъкнал 1 055 лв. от оборота.
От извършените бързи оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени дейности е открито, че причинител на кражбата е 31-годишнияр С. В. Н. също от Бяла Слатина. Установено е, че мъжът, на който зареждали с гориво колата по време на осъществяване на кражбата също е забъркан.
Лицата са арестувани за период от 24 часа в белослатинското ръководство. Парите са открити и върнати на притежателя.
По случая е стартирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР