Полицията залови македонски тир натоварен с мигранти в Бургас, съобщава

...
Полицията залови македонски тир натоварен с мигранти в Бургас, съобщава
Коментари Харесай

Полицията в Бургас залови македонски тир, натоварен със 100 мигранти

Полицията залови македонски тир претрупан с мигранти в Бургас, оповестява Българска национална телевизия. Шофьорът също е македонец.

Тежкотоварният автомобил е спрян в региона на бензиностанция в бургаски ж.к. " Меден рудник ". Това е и основният път от Средец към Бургас.

По първична информация незаконните мигранти, които са били в тира, са към 100.

Има шест полицейски екипа в региона.

бТВ заяви, че мигрантите са към момента в каросерията на камиона. Те били мъже на междинна възраст, а камионджията ги натоварил в региона на Дебелт.

Днес се чака Районният съд в Бургас да гледа мярката за неотклонение на трима сирийски жители, упрекнати за присъединяване си в канал за трафик на мигранти, заяви БНР. Те бяха арестувани след злополуката в четвъртък, при която починаха двама служители на реда.

Техните обвинявания са за незаконното подкрепяне на 47 непознати жители без документи за идентичност. Законодателят е планувал за този вид закононарушение от 1 до 6 години " отнемане от независимост " и санкция от 5 до 20 хиляди лева

В събота съдът остави за непрекъснато в ареста сириеца, упрекнат, че е карал рейса с 47 мигранти, който се блъсна в полицейската патрулка.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР