Полицията задържа собственичката на агресивния питбул, който вчера сутринта нападна

...
Полицията задържа собственичката на агресивния питбул, който вчера сутринта нападна
Коментари Харесай

Задържаха собственичката на агресивния питбул, нахапал работник на ДП РАО в Козлодуй

Полицията задържа собственичката на нападателния питбул, който през вчерашния ден сутринта атакува притежател на домашно куче на улица „ 9-ти май “ в Козлодуй. Жената е арестувана до 24 часа, научи BulNews.bg.
Животното е благосъстоятелност на 73-годишната Валентина, която е признала, че гледа кучето от доста години и сутринта го е пуснала свободно, без мотив и намордник, макар че и преди е нападало хора. Тя е била с него и когато то се е спуснало на Иво Петко, който е вработник на Директива за птиците РАО, и неговия кокер шпаньол. Пострадалият към този момент е настанен за лекуване в болница в София и чака интервенция на таза. Инцидентът стана малко след 7 часа сутринта на 31 октомври. Тогава Иво е извел личното си куче на постоянната разходка, когато към него се спуснал нападателният питбул. Петков вдигнал кучето си на ръце и тогава агресивното куче се е хвърлило върху него, хапало го по ръцете и при битката индивидът паднал и си счупил таза.
Кокер шпаньолът му също е потърпевш и се е наложило да бъде лекуван във ветеринарната клиника, където раните от захапванията на питбула са били зашити.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР