Полицията задържа осем души за незаконно притежание на оръжие, съобщиха

...
Полицията задържа осем души за незаконно притежание на оръжие, съобщиха
Коментари Харесай

Арестуваха осем души за незаконно оръжие

Полицията задържа осем души за нелегално владеене на оръжие, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас.

При акция чиновници от Районно ръководство " Полиция " – Несебър, взаимно със чиновници от " Специализираните полицейски сили " към ОДМВР – Бургас, са направили инспекция на имот в с. Кошарица, в който са построени и ситуирани шест монолитни здания и преместваеми обекти.

При инспекцията е открито, че в постройките обитават фамилиите на осем престъпно проявени и осъждани, като измежду пребиваващите в пространствата са и участниците в случая с общинските чиновници от приюта за безстопанствени кучета към Община Несебър.

Задържани за период от едно денонощие са трима братя – надлежно на 32 години, на 37 години и на 46 години, както и още петима лица на възраст от 17 до 35 години.

В една от постройките е открит и конфискуван нерегистриран револвер дружно с осем муниции 22-ри диаметър към него, голям брой по тип документи, свързани със заложени движимости, парични заеми и контракти и регистрационни документи за покупко-продажба на МПС, както и мобилни апарати.

В автомобил, употребен от един от мъжете, са открити и конфискувани голям брой принадлежности и техника за осъществяване на строително-ремонти действия с непостоянен генезис.

На трима от арестуваните са формирани актове по Закона за гражданската регистрация, а на един – акт по Закона за българските документи за идентичност. Образувано е досъдебно произвеждане за нелегално владение на оръжие и муниции. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Несебър.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР