Полицията задържа мъжа, който прегази куче в пазарджишкото село Мало

...
Полицията задържа мъжа, който прегази куче в пазарджишкото село Мало
Коментари Харесай

Задържаха прегазилия куче на Бъдни вечер

Полицията задържа мъжа, който прегази куче в пазарджишкото село Мало Конаре. Арестуваният е на 52 години, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Навръх Бъдни вечер в обществените мрежи беше публикувано видео, на което се вижда по какъв начин джип минава през лежащо в страни от пътя куче. Сигналът до полицията е подаден от локални поданици.

След приемане на сигнал в РУ-Пазарджик се основава екип от чиновници на бранш „ Криминална полиция”, които подхващат дейности за неговото изясняване. Установено е мястото, където е станал случая и е изследван детайлно истинския видеозапис от охранителна камера на къща в село Мало Конаре.

От организация за отбрана на животните са закарали кучето във ветеринарна клиника и оставено за лекуване. Състоянието му е тежко.

В резултат на извършените дейности органите на реда открили, че автомобилът е благосъстоятелност на 52-годишен мъж от Пазарджик, който все още на случилото се е бил и негов лидер. Днес той е арестуван в ареста на РУ-Пазарджик за период от 24 часа.

По случая е формирана кореспонденция, която е докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик. За сходно закононарушение законът планува от 1 до 3 години затвор и санкция от 1000 до 5 хиляди лв..
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР