Полицията задържа един от протестиращите на Орлов мост. Арестуваният е

...
Полицията задържа един от протестиращите на Орлов мост. Арестуваният е
Коментари Харесай

Напрежение на Орлов мост: Полицията задържа Петър Кърджилов, след реакция срещу псуваща го жена

Полицията задържа един от протестиращите на Орлов мост. Арестуваният е Петър Кърджилов, който е реагирал към жена която повече от час е псувала събралите са моста протестиращи. По думите им тя е посягала да ги удря с бастуна си и е стъпкала плакатите им.
Госпожата ни псува, наскърбява ни и протяга ръка да ни удря с бастуна обясниха протестиращите. По информация на очевидци старата жена е стъпкала част от плакатите на които хората са написали „ Оставка “.

Възрастната дамата, която твърди, че е полята с вода, разгласи, че тя е избрала това държавно управление и това не е територия на хората, които стачкуват. Тя упрекна хората, че са пияни и искаше от полицията да арестува всички и да ги махне от кръстовището.

.

„ Не може полицията да арестува единствено протестиращи. Жената от един час ни псува и протяга ръка да ни удря. Тя е подбудител на Нова телевизия, това е малкия екран на Домусчиев, а полицията ги обслужва. Видяхте онлайн какво се случи. “, сподели момиче, което от самото начало снима с телефона си протичащото се.

Петър Кърдижилов бе качен на автомобил отведен с белезници. Той викаше към служителите на реда че го болят ръцете и ги молеше да отхлабят белезниците. Кърджилов сподели на публицистите, че от през вчерашния ден сутринта е на блокадата. Категорично отхвърли да е използвал алкохол. При задържането му той обясняваше на служителите на реда, че документите му са в палатката и питаше за какво го водят.

.

" Един водач пристигна и извади палка. Същите служител на реда пристигнаха и ми споделиха, че би трябвало да подам тъжба. Сега водиха момчето, тъй като то реагира на дамата, която ни псува към този момент повече от час. ", описа различен от протестиращите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР