Полицията задържа двама мъже, ранили със сабя жена в с.

...
Полицията задържа двама мъже, ранили със сабя жена в с.
Коментари Харесай

Братя раниха със сабя майка си, пострадал е и приятелят ѝ

Полицията задържа двама мъже, ранили със сабя жена в с. Доганово, оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – София.

30 минути след среднощ на 15 юни на тел. 112 бил подаден сигнал, че жена е ранена със сабя в дома ѝ в с. Доганово. На адреса неотложно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Установено е, че мъжът, с който потърпевшата живее на фамилни начала, също има пострадване от изострен предмет по тялото. Двамата са превозени за обзор и лекуване в столична болница.

Образувано е досъдебно произвеждане и са подхванати незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности. По случая работят криминалисти и проверяващи от Областната дирекция, взаимно с сътрудниците им от районните ръководства в Елин Пелин и Самоков.

В резултат на дейната работа на полицейските чиновници е открита самоличността на причинителите, които се оказали синове на потърпевшата. Намерен е и автомобилът, с който нападателите са се отдръпнали в посока самоковското село Ковачевци, където живеят.

След бързи заградителни дейности двамата братя са арестувани и отведени в полицейския арест. След привършване на дейностите по следствието и отчет на събраните доказателства в прокуратурата мъжете са привлечени в качеството на обвинени за осъществени няколко закононарушения. Мярката им за задържане е удължена за период до 72 часа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР