Полицията задържа 27-годишен мъж, нападнал жена в Русе На 21

...
Полицията задържа 27-годишен мъж, нападнал жена в Русе На 21
Коментари Харесай

Минувачи спасяват жена, нападната от крадец в центъра на Русе

Полицията задържа 27-годишен мъж, нападнал жена в Русе

На 21 май в 22:15 ч., посредством тел.112, в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал от 56-годишна жена, че е била нападната от незнаен мъж на бул. "Цар Освободител " в Русе, който по нейни думи желал да я насили.

Потърпевшата обяснила, че откакто се е развикала намиращи се наоколо хора се втурнали да ѝ оказват помощ и въпросният нападател избягал, само че съумял да ѝ отнеме портмоне от дамската чанта, в което имало скъпи остарели бижута. Заявената от нея вреда на отнетото е за към 1000 лева Незабавно е почнала работа по случая от чиновници на Първо районно управление (на МВР). Пред служителите на реда дамата е споделила, че мъжът физически не е могъл да я нарани по никакъв метод, а единствено ѝ е откраднал портмонето с движимостите.

Сигналът е документиран и е стартирано търсене на причинителя по даденото изложение. В хода на подхванатите оперативно-издирвателни мероприятия, от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при Първо районно управление (на МВР), като причинител е открит 27-годишен русенец. Работата по преписката и изясняването на незаконната активност на лицето продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР