Полицията за борба с тероризма е арестувала на лондонско летище

...
Полицията за борба с тероризма е арестувала на лондонско летище
Коментари Харесай

Полицията арестува мъж по подозрение в шпионаж на Путин

Полицията за битка с тероризма е арестувала на лондонско летище мъж по съмнение в шпионаж в интерес на Русия, заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Заподозреният, който е на към 40 години, е бил арестуван от полицията на летище " Гетуик " в Лондон в понеделник вечерта.

Вестник " Сън " заяви, че мъжът е упрекнат в шпионаж във Англия в интерес на съветския президент Владимир Путин и е трябвало да се качи на полет за чужбина, когато е бил задържан.

Говорител на Скотланд ярд съобщи: " Можем да потвърдим, че чиновниците от командването за битка с тероризма на полицията са арестували мъж на към 40 години на летище " Гетуик " в понеделник, 13 юни, по съмнение в закононарушения по раздел първи от Закона за служебната загадка от 1911 година Той е бил отведен в полицейски сектор в Лондон и сега е в полицейски арест. Разследването продължава. "

Раздел първи от упоменатия закона се отнася до съдържаща се в бележки, проекти или скици информация, която може да бъде потребна на врага, прецизира ДПА.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР