Полицията за борба с безредиците в Сърбия използва сълзотворен газ,

...
Полицията за борба с безредиците в Сърбия използва сълзотворен газ,
Коментари Харесай

Сръбската полиция използва сълзотворен газ срещу избирателни протестиращи, заплашващи да нахлуят в кметството на столицата

Полицията за битка с безредиците в Сърбия употребява сълзотворен газ, за ​​да попречи на стотици опозиционни поддръжници да влязат в постройката на столичния градски съвет в неделя в знак на протест срещу казаното от наблюдаващи на изборите необятно публикувани нередности при гласуването по време на общи избори предишния уикенд.

Популисткият президент на Сърбия Александър Вучич сподели, че това е опит за събаряне на държавното управление, оркестрирано от чужбина.

Той сподели, че повече от 35 души са задържани и ще последват още арестувания.

„ Това беше опит за принудително завладяване на държавните институции на Република Сърбия “, сподели Вучич пред проправителствената Pink TV.

Популистките управляващи в страната отхвърлиха да са манипулирали вота и описаха изборите за попълване на Народното събрание и локалните офиси като почтени.

Вучич сподели в неделя, че изказванията за нередности при гласуването са очевидни „ неистини “, пропагандирани от политическата съпротива.

Вучич допусна, че безреди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР