Полицията вече е взела мерки и издирва Любомир Костадинов -

...
Полицията вече е взела мерки и издирва Любомир Костадинов -
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Полицията вече търси Любо Младежа за заплахата към Сираков, но ще му се размине!

Полицията към този момент е взела ограничения и търси Любомир Костадинов - Младежа откакто Илияна Раева разлая медиите, че тарторът на почитателите заплашва да убие мъжа й Наско Сираков.

Младежа няма обаче да бъде даже арестуван, а единствено предизвестен, настояват пред медията ни адвокати. Той по този начин написал текста, че нямало жив човек, който можел да потвърди че тук става дума за опасност към Наско Сираков.

Въпреки че всички знаят че става дума за брачна половинка на Икяна Раева, господин Раев няма по какъв начин да е Наско Сираков, разясняват с усмивка приятелите на Любо Младежа.



Те напомнят, че от много време известният почитател плаши кой ли не посредством Facebook, само че го прави по метод, по който да няма последици за него. 

Преди Наско Сираков проблеми с Любо Младежа имаше и постоянно плачещия Тити Папазов. Той даде на полицията СМС от фена, с който баскет треньора се усеща уплашен за живота си. 

Ефект от сигнала до ченгета нямаше. 

Тарторът на агитката на Левски Любомир Костадинов е притеглен като обвинен за убито куче. 

Стана ясно, че Костадинов е бил задържан преди доста време, защото е умъртвил куче. Инцидентът е станал в региона на язовир „ Валтата “ в петричкото село Самуилово, който от известно време се стопанисва от водача на Сектор „ Б “.

Според информациите Любо Младежа, прострелял с въздушна пушка кучето на притежателя на прилежащ парцел. Той работил след недоволство на възрастни дами, че са били ухапани от животното през последните дни. След подаден сигнал на 112 тарторът на агитката на Левски е арестуван от петрички служители на реда и изкарал нощта в ареста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР