Полицията във Враца е заловила криминално проявен, извършил 3 кражби,

...
Полицията във Враца е заловила криминално проявен, извършил 3 кражби,
Коментари Харесай

Изпечен крадец вилня във Враца, полицията го хвана

Полицията във Враца е заловила престъпно проявен, направил 3 обири, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В районното ръководство в града са заведени 3 преписки по отношение на изявите на апаша. Първата тъжба е подадена от локална жителка, която е декларирала, че към 9 часа в събота чужд изтеглил от подмишницата портмонето ѝ. Жената прецизирала, че в него имало 10 лв. и визитни картички. Във вторник се оплакала и друга жена от града. Тя разказала, че предишния петък, към 16.20 часа, чужд влезнал в магазина, където тя работи като продавачка и откраднал 2 банкноти по 5 лв..
Третата тъжба е подадена от шеф на кафе-аператив във Враца. Той декларирал, че предходната сряда, минути преди 16 часа, престъпник се възползвал от невниманието му и свил 150 лв., които били закачени с кабърче на стената зад бара.
Служителите на реда почнали търсене на крадеца и скоро той бил открит. Оказало се, че това е престъпно проявеният А. Т. от Враца. От същия са снети пояснения, в които е признал и описал в детайли метода на осъществяване на кражбите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР