Полицията във Великобритания е изправена пред мистериозен случай. Властите търсят

...
Полицията във Великобритания е изправена пред мистериозен случай. Властите търсят
Коментари Харесай

Мъж, открит преди три месеца, няма спомени за самоличността си

Полицията във Англия е изправена пред тайнствен случай. Властите търсят помощта на жителите за самоличността на мъж, който е открит преди три месеца, само че не си спомня кой е.

Мъжът, който е към 40-годишен, бил открит във Веймут, Дорсен, на 28 септември 2022 година

Тогава бил с дълга кафява коса и брада. Бил облечен с черно яке, а на главата му имала каска, само че без визьор. Той не съумял за опише на чиновниците на реда от кое място е, приказвал с източноевропейски акцент. Полицаите допускат, че той е от Латвия.



Когато бил открит носел черна раница и бил с кафяви работни обувки. Той е слаб с обикновено телесложение и междинен растеж. След намирането си маха брадата и дългата коса, а управляващите споделят и фотоси с сходна визия, пробвайки да намерят информация за личността му.

Службите на реда във Англия си сътрудничат и с Интерпол и други организации по случая на мъжа. Дори три месеца след намирането си, мъжът не може да си спомни нищо за себе си или за фамилията си. Надеждата на чиновниците на реда е известието за намирането му да стигне до негови близки.

Това не е първият сходен тайнствен случай. Миналия ноември британец бил открит гол на плаж в Тайланд. Мъжът нямал мемоари за това какво се е случило в предните 2 дни.

Тайландците го заварили пеещ футболни песни, а когато видял служителите на реда се хвърлил във водата и опитал да отплува.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР