Полицията във Вършец е спипала бандитите, нападнали баба в дома

...
Полицията във Вършец е спипала бандитите, нападнали баба в дома
Коментари Харесай

Заловиха бандитите, нападнали баба заради 5 лева

Полицията във Вършец е спипала бандитите, нападнали баба в дома ѝ поради 5 лв., научи BulNews.bg.
Припомняме, че случката стана в нощта против понеделник в село Драганица. Между среднощ и 1 часа двама души разрушили вратата на дома на 75-годишната Елка Георгиева, която живее сама. Непознатите нахлули вътре и почнали да сипят закани против ужасената баба. Тя се пробвала да ги убеди, че няма пари, само че те упорствали. До пердах не стигнали, само че си тръгнали с телефона на дамата и с парите от портмонето й – 5 лв. и 20 стотинки.
Чак към 7.30 часа на сутринта дамата отишла у свои съседи и подала сигнал в полицията. Ченгетата почнали да търсят нападателите и още през вчерашния ден, след извършени незабавни издирвателни мероприятия по горещи следи, заловили причинителите.
Това са престъпно проявените 23-годишният С.Н. и К.М. на 20 години от село Бързия и 28-годишният А.В. от Берковица. Бандитите са задържани и разпитани, като са създали цялостни признания за осъщественото закононарушение.
Въпреки това в дребното селце, в което живеят едвам 170 души и в никакъв случай не е имало сходни набези, успокоение към този момент няма. Бабите, които живеят сами, са ужасени да не преживеят същия смут като своята съселянка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР