Полицията във Варна търси съдействие от гражданите за установяване самоличността

...
Полицията във Варна търси съдействие от гражданите за установяване самоличността
Коментари Харесай

Полицията във Варна търси помощ: Познавате ли този престъпник, търси се под дърво и камък

Полицията във Варна търси подпомагане от жителите за определяне самоличността на нарушител, направил въоръжен обир на 500 лв. оборотни пари от магазин за хранителни артикули на 23 ноември т.г., към 20.35 часа.

 
Извършителят на закононарушението е на възраст към 24 години, висок е към 165 см., със едва телосложение. Бил е облечен с шушляково яке, сив анурак, черна долница на спортен екип и тъмни маратонки с три бели ленти в профил. Мъжът е имал съизвършител, които минути преди този момент влиза в магазина и пазари. Той е облечен със зелено яке, носи шапка на главата, обут е със сиви обувки и носи раница.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което са осъществени голям брой оперативно-издирвателни дейности. Към момента самоличността на причинителя не е открита.
Във връзка с това ОДМВР – Варна насочва зов за подпомагане - всеки, който разпознае единия или двамата мъже от видеокадрите или разполага с информация, която би помогнала на проверяващите, може да алармира при обезпечена анонимност на тел.: 112, 052/615166 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР