Полицията в задържа 70-годишна жена по подозрение, че е държала

...
Полицията в задържа 70-годишна жена по подозрение, че е държала
Коментари Харесай

Стокхолм: Майка държала сина си под ключ 28 години

Полицията в задържа 70-годишна жена по съмнение, че е държала 41 - годишния си наследник заключен в продължение на 28 години. За това оповестява ТАСС, като се базира на в. " Expressen "
„ Майката е обвинена в нелегално отнемане от независимост и причиняване на телесни повреди ", съобщи представителят на полицията в Стокхолм Ола Остерлинг пред AFP, представена от Агенция " Фокус ".
 Откраднаха над 10 статуи на Дали от изложба в Стокхолм Откраднаха над 10 статуи на Дали от изложба в Стокхолм
Повече от 10 статуи на Салвадор Дали бяха откраднати от изложба „ Couleur “ в центъра на Стокхолм, заяви ТАСС. " Вече е я...
Съгласно изказванията на полицията, мъжът е бил „ затворен за доста дълго време " в апартамент в южното предградие на Стокхолм.
В отчетите се споделя, че майката е спряла сина си от учебно заведение, когато е бил на 12 години, и от този момент го е държала заключен в жилището им.
Роднина е разкрил 41-годишния мъж в неделя, откакто майката на 70-годишна възраст е била откарана в болница, заяви локалният вестник Expressen.
Човекът е бил с рани по краката си, едвам е ходел, съвсем нямал зъби и е бил с лимитирана дарба за диалект, се споделя в отчетите.
 Автобус се взриви в Стокхолм (ВИДЕО+СНИМКИ) Автобус се взриви в Стокхолм (ВИДЕО+СНИМКИ)
Мощна детонация раздруса центъра на Стокхолм, оповестява изданието 9news.com, представено от БГНЕС. По първична информация се е взривил...
„ Мъжът е в болница. Нараняванията му не са животозастрашаващи “, обясниха от полицията, без да разкриват спомагателни детайлности. Посочват обаче, че той е бил редовно недохранван.
Майката отхвърли закононарушенията, обявиха от шведската прокуратура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР