Полицията в Япония залови най-голямото в историята на страната количество

...
Полицията в Япония залови най-голямото в историята на страната количество
Коментари Харесай

Япония залови най-голямото количество синтетична дрога в историята си

Полицията в Япония залови най-голямото в историята на страната количество синтетични опиати - 800 кг, заяви организация Киодо, цитират от ТАСС.
Дрогата била открита на транспортен съд, арестуван в морето край полуостров Идзу. По цени на черния пазар товарът може да коства към 444,4 млн. $, посочи Киодо, като се базира на проверяващите органи.
Във връзка със случая на 3 юни полицията е арестувала седем души, в това число жители на Китай. Предполага се, че опиатите идват от Хонконг.
Само преди ден и в Португалия управляващите спипаха колосално количество дрога. Задържан е над 1 звук кокаин на стойност 49 милиона евро.
Арестувани са също 7 души по случая. Те са били на бразилска риболовна лодка в намерено море, близо до португалската граница.
В акцията, под кодовото название " Бял пясък ", са взели участие са взели участие няколко интернационалните организации.
При претърсването на лодката са открити 50 чувала с кокаин, предопределен за европейския пазар. Наркотикът е открит в особено направен тайник на плавателния съд.
" Всички арестувани лица са задгранични жители на възраст сред 36 и 64 години ", се споделя в полицейското известие от Лисабон.
Освен португалски и бразилски организации, в разкриването на наркомрежата са взели участие още американската организация за битка против наркотрафика ДЕА и Националната организация за битка против престъпността на Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР