Полицията в Торонто обяви, че е приключило частното разследване на

...
Полицията в Торонто обяви, че е приключило частното разследване на
Коментари Харесай

Мистерията със загадъчната смърт на семейство милиардери в Канада се заплита ВИДЕО

Полицията в Торонто разгласи, че е завършило частното следствие на мистериозната гибел на милиардерът Бари Шърман и брачната половинка му. Полицейското следствие остава настоящо, като още не е ясно какво е предизвикало гибелта на двамата богаташи.

Остава в действие и оповестената от фамилията на Шърман премия от 10 милиона $ за този, който даде информация, която да докара до арест и присъда.

Един от най-богатите канадци и брачната половинка му открити мъртви, съгласно полицията гибелта им е "подозрителна " (ВИДЕО)

Основателят на компанията за медикаменти "Апотекс " и брачната половинка му Хъни бяха открити мъртви в имението им в Торонто.

Телата на двамата висели на колани от структурата, която заобикаля вътрешния им басейн. Телата били в полуседнало състояние до басейна.

Полицията в началото разгласи, че гибелта на двамата е подозрителна и проверява вероятно ликвидиране. В следствие служителите на реда споделиха, че няма следи от навлизане в имението и не търсят обвинени.

Обрат в следствието на загадъчната гибел на канадския милиардер и жена му, излезе нова, кървава версия (ВИДЕО)

Медии писаха, че полицейски източници им споделят, че гибелта на милиардерите евентуално е била ликвидиране, последвано от самоубийство.

Мистерията с обесените на мъжки колани милиардери: Кои са Бари и Хъни Шърман

Тази версия не беше призната от четирите пълнолетни деца на двойката, които наеха личен проверяващ екип, с цел да откри аргументите за гибелта на родителите им.

Месец и половина по-късно полицията дефинира гибелта на Бари и Хъни като двойно ликвидиране и сподели, че продължава да проверява.

BREAKIING NEWS: Police confirm that Barry and Honey Sherman were murdered. Toronto Police holding news conference now. https://t.co/W9RRozfqQI via @torontostar #BarrySherman @Apotex
— Theresa Boyle (@theresaboyle) 26 януари 2018 година Чрез своя юрист фамилията на богаташите насочи редица рецензии към полицията в Торонто. Беше оповестена телефонна линия, на която да се подават сигнали от жители, както и огромна премия за достоверна информация.



Сега телефонната линия е закрита и полицията в Торонто сподели, че в случай че някой желае да подаде сигнал, би трябвало да се обърне към тях.

От адвокатската адвокатска фирма, която обслужва фамилията споделиха, че частните детективи не са уволнени, а са завършили следствието си.


Източник: vesti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР