Полицията в Тексас призна, че са направили грешки в опитите

...
Полицията в Тексас призна, че са направили грешки в опитите
Коментари Харесай

След стрелбата в Тексас: Полицията призна за грешки и забавена реакция

Полицията в Тексас призна, че са създали неточности в опитите да спрат всеобщото ликвидиране на деца в град Ювалди. Гняв и отвращение провокираха данните за дейностите на полицията, когато стана ясно че е имало огромно закъснение на реакцията им. Нападателят се е затворил в една от класните стаи в учебното заведение, която била цялостна с деца.

Полицаите изчакали над 40 минути, преди да нападат помещението. Преценката на командира била, че стрелецът към този момент не бил деен. А през това време, децата в стаята създали най-малко 4 телефонни позвънявания на 911 и молили за помощ. Същевременно 18 въоръжени служители на реда просто чакали да пристигна профилиран отряд, съобщи NOVA.

„ От позицията на информацията, която имаме в този момент - несъмнено. Това не е бил верният ход. Решението е неверно, точка. Няма опрощение. Сега знаем, че децата в стаята още са били живи. Това към момента е била обстановка с деен стрелец, а не просто барикадиран”, съобщи шефът на департамента за социална сигурност Стивън Макроу.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР