Полицията в Свиленград разби нелегален канал за контрабанда на цигари

...
Полицията в Свиленград разби нелегален канал за контрабанда на цигари
Коментари Харесай

В Свиленград разбиха канал за контрабандни цигари

Полицията в Свиленград разруши незаконен канал за контрабанда на цигари от Турция за България. В ареста са трима чиновници на локалната жп гара, които са взели участие в незаконната скица, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

При акцията са конфискувани 27 200 къса цигари без бандерол, които са били превозени във трен от Турция до България. При слизането на влака тримата, работещи в БДЖ, са посетили служебни пространства, където са арестувани от служителите на реда, заяви шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково Ангел Цанков. Групата е следена от няколко месеца.

На 28 септември, към 21.30 часа в помещение в региона на жп гарата са разкрили два сака с по 500 кутии цигари без акцизен бандерол, във всеки един от тях. Чантите били благосъстоятелност на двама мъже, които са арестувани.

Малко по-късно - към 23.00 часа в Свиленград, в региона на жп гарата чиновници на Министерство на вътрешните работи разкрили сак с общо 360 кутии цигари без бандерол и открили, че са благосъстоятелност на 38-годишен мъж, който също е арестуван.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР