Полицията в Стара Загора е задържала двама души за 24

...
Полицията в Стара Загора е задържала двама души за 24
Коментари Харесай

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Стефан Бангото оцелял два часа на минусови температури, пребит, с прободни рани и завързан за дърво под Бузлуджа

Полицията в Стара Загора е задържала двама души за 24 часа, по закона на Министерство на вътрешните работи, които са обвинени за побоя на Стефан Бангото на пътя край Бузлуджа на 30 ноември. Това оповестиха на взаимна конференция тази заран окръжният прокурор Дичо Атанасов и шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Николай Колев.

Раненият 34-годишен казанлъчанин, гражданин на ромския квартал " Кармен ", е опериран, без заплаха за живота и е нормализиран.

Преди два дни жители инцидентно го откриха гол, с вързани с тиксо ръце и крайници, и със запушена уста. Най-вероятно близо два часа е оживял при минусови температури в Стара планина.

" Първоначално потърпевшият се е опитал да подведе проверяващите служители на реда, откакто излиза от анестезия. Той е разказал, че се е срещнал с нападателите си в ресторанта на ж.п. гара Казанлък, напили са се и те са го пребили. По-късно излиза наяве, че той и двамата му нападатели се познават, а разногласието сред тях е за изчезнала движимост, която не е доста скъпа ", разгласи старши комисар Николай Колев.
свързани новини11743преди 22 часа33188на 30.11.2021
Двамата мъже, на 22 години и на 25 години, са отпътували за връх Бузлуджа с конвой от две коли, където са го пребили и изоставали.

По данни на полицията 34-годишният мъж от Казанлък има престъпно досие и присъди за обири и грабежи. Нападателите му са с чисто правосъдно минало. Срещу тях ще бъде формирано наказателно дело за похищение и опит за ликвидиране през днешния ден, разгласи окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов. Очаква ги наказване от 10 до 20 години или пожизнен затвор.

Не е изключено двамата арестувани да имат и съучастници, съобщи окръжният прокурор.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР