Полицията в Сливен издирва 63-годишна жена, изчезнала от дома си

...
Полицията в Сливен издирва 63-годишна жена, изчезнала от дома си
Коментари Харесай

В неизвестност: Полицията в Сливен издирва жена, изчезнала от дома си

Полицията в Сливен търси 63-годишна жена, изчезнала от вкъщи си преди седмица. Близките ѝ приканват за помощ, а съмненията им са, че дамата е жертва на финансова машинация по интернет. Полицията е търси от 26 януари. От 27 януари е оповестена за общонационално търсене.

Снимка: bTV

„ Майка ми е излязла в петък на 26 януари към 10 часа сутринта. Излязла е небрежно, тъй като не е взимала персонални документи, банкови карти. Излязла е с късо яке, черен чеп и спортни обувки. Взела е със себе си към 1000 паунда и е излязла небрежно. Предполагаме, че е имало машинация “, сподели синът ѝ Димитър Киров.

„ Напълно допустимо е информацията за огромното обучение на полицейски сили да е стимулирало някой “, сподели пред bTV Милен Иванов, някогашен зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи

„ Имаме като информация, е в последните две години са се свързали с нея по е-поща. Казвали са ѝ, че има някакви наследства. Фамилията ѝ съответствува с тази на хора от Турция или Близкия изток. Казват ѝ да преведе пари. Превеждала е няколко пъти пари. Не знаем по какви сметки. Регистрират се като адвокатски адвокатски фирми, които „ посредничат “ за прехвърлянето на парцели. На мен ми прави усещане, че измамниците се свързват с хора, които са над 50-годишна възраст, които имат вяра. За нас е машинация, само че за възрастните хора наподобява като истина “, добави той.

Снимка: bTV

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР