Полицията в Шри Ланка е задържала и разпитва сирийски гражданин

...
Полицията в Шри Ланка е задържала и разпитва сирийски гражданин
Коментари Харесай

Задържан е сириец за кървавите атентати в Шри Ланка

Полицията в Шри Ланка е задържала и разпитва сирийски жител по отношение на бомбените офанзиви в неделя, Великден, против църкви и хотели, оповестиха три държавни и военни източника, представени от Ройтерс и " ДирБГ ".

``
реклама

Полицейският отдел за следствие на тероризма арестува сирийски жител за разпит след офанзивите ", споделиха източниците. Това бе доказано и от други двама чиновници, осведомени с следствието.

До ареста на сириеца се стигнало след разпити на локални обвинени по отношение на кръвопролитните гърмежи в три църкви и четири първокласни хотела, при които починаха 310 души и към 500 са ранени.

Още никоя формация не е поела отговорност за координираните бомбени атентати.

От нощес страната е в режим на изключително състояние. Указът на президента Маитхрипала Сирисена дава на силите за сигурност и полицията огромни пълномощия в издирването и арестите на обвинени лица. Подобни права органите на реда и сигурността имаха и в интервенциите против тамилските бунтовници в северните и източните елементи на острова по време на спора, завършил 2009 година

Командирът на армията ген. Махеш Сенанаяке съобщи пред кореспонденти през днешния ден, че изключителните пълномощия би трябвало да продължат " най-малко няколко дни ", с цел да се извършат интервенциите по сигурността.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР